Indiase kip korma uit de wok

Indiase kip korma uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Proef de exotische smaken van India in deze heerlijke kip korma. De wok geeft het gerecht een extra smaakdimensie. Serveer met rijst en spinazie.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Indiase kip korma uit de wok op tafel.

  1. Verwarm de olie in de wok. Voeg de kip toe en bak deze 5-10 minuten.
  2. Voeg de uien toe, goed roeren en afdekken met een deksel. Bak 3 minuten, indien nodig wat water toevoegen.
  3. Voeg de Patak's Korma kruidenpasta toe en goed roeren. Voeg twee eetlepels water en de kwark (of yoghurt) toe, goed roeren en 5 minuten zachtjes laten koken.
  4. Bak ondertussen de champignons in olie voor ongeveer 5 minuten, naar wens kruiden toevoegen.
  5. Kook de rijst volgens de instructies en voeg deze toe aan een pan met spinazie. Roer alles goed door, zodat de spinazie licht kan verwelken.
  6. Voeg naar smaak peper en zout toe en serveer met de kip.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kip korma