- 450 ml Water
- 500 g Schelvisfilet
- 100 g Gedroogde garnalen
- 1 el Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Italiaanse visstoofpot op tafel.
- Verwarm zo nodig de slowcooker voor, zie daarvoor de gebruiksaanwijzing.
- Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de ui toe en bak hem in 5 minuten goudgeel.
- Voeg de knoflook, tomaat uit blik, citroenraspsel en citroensap, bouillon, tomatenpuree, suiker en wat zout en peper toe. Breng al roerend aan de kook.
- Doe de vis in de pan van de slowcooker. Voeg de paprika en pasta toe en zet alles onder de tomatensaus. Leg er het deksel op en kook 2-3 uur op "laag" tot de vis en pasta gaar zijn.
- Zet de slowcooker op "hoog" en schep er de courgette en garnalen als u die gebruikt door. Laat nog 20-30 minuten koken tot de courgette gaar is.
- Schep in ondiepe soepborden. Strooi er wat basilicum over of schep er wat pesto op. Dien op met opgewarmde ciabatta of knoflookbrood.