Paprikas gevuld met blauwe kaas

Paprikas gevuld met blauwe kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde paprika's met blauwkaas, crème fraîche en bieslook zijn om je vingers bij af te likken. Gemaakt met slagroom voor een extra smeuïge textuur. Ideaal als bijgerecht of partysnack.

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Paprikas gevuld met blauwe kaas op tafel.

  1. Snij de kapjes van de paprika's en verwijder indien nodig zaad en zaadlijsten. Bewaar de kapjes.
  2. Klop de slagroom lobbig.
  3. Wrijf de kaas door een zeef en meng deze met de geklopte slagroom, crème fraîche en fijngeknipte bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Doe de massa over in een spuitzak en spuit mooie rozetten in de uitgeholde paprika's.
  5. Zet de kapjes er weer - schuin - op en garneer met een sprietje bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas