Tortellini met gerookte zalm en broccoli

Tortellini met gerookte zalm en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Tortellini met gerookte zalm en broccoli, in combinatie met de romige saus zorgt dat voor een constante smaaksensatie. Gemaakt met een ui-roomsaus omringd met smakelijke broccoli en gebalanceerd met flaky gerookte zalm.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tortellini met gerookte zalm en broccoli op tafel.

  1. Kook de tortellini in een grote pan met ruim kokend water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de broccoli de laatste 4 minuten aan de pasta toe.
  2. Schep wat van het kookwater in een kommetje en giet de pasta met de broccoli af in een vergiet.
  3. Verhit intussen in een hapjespan de room met ui en naar smaak zout en peper.
  4. Schep de pasta met de broccoli door de room. Voeg als het mengsel plakt een beetje van het achtergehouden kookwater toe.
  5. Schep de zalm door de pasta en verdeel over 4 diepe borden. Strooi er eventueel wat geraspte citroenschil over.
eet smakelijk