- 1 el Basilicum vers
- 125 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Verrukkelijke cannelloni met groene asperges ham mozzarella en kaas op tafel.
- Snijd het onderste groene harde stuk van de asperges af. Kook de asperges beetgaar in water met suiker. Laat ze uitlekken en vang het aspergewater op.
- Snijd de mozzarella in plakken.
- Roer de roomkaas los met 4 eetlepels aspergenat, eidooiers, slagroom en citroensap.
- Doe een laagje saus onderin de ovenschaal en verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg op elk lasagneblad een plakje ham en kaas, fijngesneden basilicum en 3 uitgelekte asperges. Rol de lasagnebladen op en leg ze in de ovenschaal.
- Giet de rest van de saus over de cannelloni en leg op elke cannelloni een plakje buffelmozzarella. Bestrooi met geraspte kaas.
- Bak de cannelloni in het midden van de oven gedurende 30-35 minuten.