Romige indonesische viscurry met kabeljauw en garnalen

Romige indonesische viscurry met kabeljauw en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Romige Indonesische viscurry met kabeljauw en garnalen is een heerlijk kruidig gerecht met evenwichtige smaak door visbouillon, gember en venkelzaad. Het gerecht is compleet met witte rijst.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige indonesische viscurry met kabeljauw en garnalen op tafel.

  1. Was de visfilet en snijd in reepjes en daarna in blokjes.
  2. Verwarm de olie in de wok en voeg knoflook, sjalotjes, tomaat, komijn, venkelzaad en gember toe. Wok alles tot het glazig is.
  3. Doe de visbouillon, andere kruiden en citroensap erbij en laat de saus 10 minuten pruttelen.
  4. Voeg de kokosmelk, garnalen, vis en 2/3 van het korianderblad toe en laat alles gaar pruttelen.
  5. Garneer met het restant (1/3) van de korianderblaadjes en geniet van de maaltijd!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry