- 18 ijswafel (die hebben jullie wel op de website, maar kan deze niet vinden)
- 18 parapluutjes (voor versiering)
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Cupcake zomerijsje op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Zeef de bloem met bakpoeder boven een kom.
- Meng met een garde de suiker en het zout erdoor.
- Mix in een andere kom het ei met de melk, de olie en de vanille.
- Voeg beide mengsels bij elkaar en mix ze op lage stand tot een glad beslag.
- Mix het beslag vervolgens 10 seconden op de hoogste stand.
- Zet de ijsbekers op een bakplaat en vul ze voor driekwart met het beslag.
- Bak de cupcake-ijsjes in de oven in ongeveer 25 minuten gaar.
- Voor de aardbeien-roomkaascreme topping: doe de zachte boter met de poedersuiker in de kom van een keukenmachine. Klop de boter met bischophaak of mixer luchtig. Dat duurt minstens 10 minuten.
- Roer de roomkaas glad met een spatel en voeg dit bij de botercreme.
- Voeg als laatste de aardbeienjam toe en klop deze er kort door voor een gemarmerd effect.