- 28.6 g Peper roomsaus
- 300 g Basmati Rijst Langkorrelig
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Kip met garam masala (kerrie) op tafel.
- Kook eerst de rijst met het blokje kippenbouillon.
- Snijd de kipfilet in blokjes en marineer deze met een beetje olie, witte peper, chilipoeder, paprikapoeder en kerriepoeder.
- Snijd de groenten en de knoflook klein.
- Bak eerst de spekblokjes een beetje uit. Voeg vervolgens een beetje olie toe en voeg de kipfiletblokjes toe en bak deze gaar.
- Voeg de groenten toe en wok deze even mee.
- Maak in een ander klein pannetje de roomsaus klaar. Voeg hierin ook een theelepel kerriepoeder en de garam masala toe. Roer alles goed door.
- Voeg de gekookte rijst en de saus toe aan de groenten en kip en meng alles goed door.