Zeeduivel met chorizo

Zeeduivel met chorizo

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zeeduivel ovenschotel met chorizo, knoflook en tomaat. Rijkelijk gekruid met verse rozemarijn en citroensap. Laat het 20 minuten braden in de oven en het wordt gegarandeerd een succes!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 800 g Zeeduivel

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zeeduivel met chorizo op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de chorizo in schijfjes, de ui en tomaten in partjes.
  3. Bestrijk een grote ovenschotel met olijfolie.
  4. Leg de zeeduivel in de ovenschotel en kruid met citroensap, versgemalen peper en zeezout.
  5. Voeg de chorizo, ui, tomaat, knoflook, rozemarijn en dressing toe aan de ovenschotel.
  6. Laat 20 minuten braden en lepel er een paar keer met het braadvocht over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Chorizo