Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstuk medium bakken op tafel.
- Dep de biefstukken vlak voor het bakken met keukenpapier droog.
- Steek het vuur aan, draai het laag, zet de koekenpan op het vuur en spuit (ca. 4 el) Croma voor bakken & braden in de pan. Laat de Croma smelten en lichtbruin kleuren. Zet het vuur hoog, blijf er even bij en leg - zodra de Croma mooi bruin wordt - de biefstukken in de pan. Bak ze (op een hoog vuur) om en om lichtbruin. Draai het vuur iets lager. Bak de biefstukken, in 5 minuten `medium`: rosé van binnen en aan beide kanten mooi bruin. Keer het vlees geregeld en schud de pan zo nu en dan even.
- Bestrooi het vlees in de pan met een beetje zout en peper. Keer het nog een keer om.
- Haal de biefstukken uit de pan en leg ze op een plank. Dek ze af met aluminiumfolie om het vlees warm te houden. Laat een paar minuten staan.
- Haal het folie van de biefstukken. Leg ze op (warme) borden.