Overheerlijke babi ketjap uit mn eigen keuken

Overheerlijke babi ketjap uit mn eigen keuken

Smulweb imageSmulweb

Babi Ketjap, zo maak je hem zelf! Geroerbakte hamlappen, ui, knoflook, gember, sambal en ketjap. Samen zijn ze de basis van dit gerecht. Maak het af met rijst en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel staan!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Overheerlijke babi ketjap uit mn eigen keuken op tafel.

  1. Neem de hamlappen en snij ze in blokjes. Bestrooi ze met zout en peper.
  2. Neem een wok en voeg arachide olie toe. Wok de blokjes aan alle kanten mooi goedbruin.
  3. Snipper de uien en knoflook en voeg ze toe aan de wok. Wok mee totdat ze gaan verkleuren.
  4. Voeg gemberpoeder, sambal en ketjap toe en roer goed rond.
  5. Voeg ongeveer 2 dl kokend water toe en laat het mengsel nog 20 minuten pruttelen.
  6. Laat het mengsel wat inkoken totdat het mooi bruin is en de smaken zijn verdeeld.
  7. Serveer de overheerlijke babi ketjap en smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst