No bake malteser cake

No bake malteser cake

Smulweb imageSmulweb

Met deze no-bake Malteser cake heb je in no-time een heerlijk en makkelijk dessert op tafel staan. Smelt de boter, chocolade en stroop en voeg hierbij de biscuit- en Malteser-kruimels. Zet het geheel in de koelkast en binnen een paar uur kan je deze lekkere cake aansnijden en serveren!

120 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke No bake malteser cake op tafel.

  1. Leg een stuk vershoudfolie in een ovenschaal, zodat je achteraf de Malteser cake er makkelijk uit kan halen.
  2. Smelt de boter, de chocola en de stroop op een heel zacht vuurtje. Je kan dit ook in de magnetron smelten, maar dan moet je wel elke 30 seconde roeren.
  3. Verkruimel de biscuitjes en voeg de koekkruimels toe aan het chocolademengsel. Roer dit goed door, zodat de koekkruimels goed verdeeld zijn.
  4. Voeg voorzichtig de Maltesers toe en roer dit even snel door. Niet te lang, want anders smelten de Maltesers meteen.
  5. Giet het mengsel in de ovenschaal en zet deze voor een paar uur in de koelkast.
  6. Als de `cake` hard is geworden, is deze klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake