Lasagne ketjap

Lasagne ketjap

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept van lasagne ketjap zet je een heerlijke Indische variant van de klassieke lasagne op tafel. Met gehakt, ui, paprika, knoflook, pastasaus, kecap en bechamelsaus. Bakken in de oven en smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lasagne ketjap op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bereid eerst de bechamelsaus volgens de verpakking.
  3. Snijd de ui en paprika en pers de knoflook. Rul het gehakt met de ui en knoflook. Voeg de pastasaus en paprika toe, en daarna de kecap. Laat dit goed doorborrelen.
  4. Vet de ovenschaal in en maak mooie laagjes van saus, lasagnebladen en weer saus, etc.
  5. Giet het bechamelsausje over de lasagne en plaats de schaal gedurende ongeveer 30-45 minuten in de oven, afhankelijk van de soort oven die je hebt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta