- 0.5 tl Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Juttersmaaltje (met pittig gebakken mosselen) zalig op tafel.
- Koop verse mosselen bij je visspecialist en kook ze. Haal ze uit de schelp en laat afkoelen.
- Maak het beslag zoals beschreven in het recept en voeg de kruiden toe. Wentel de mosselen door het beslag en bak ze in de wok gevuld met pindaolie in 3-4 minuten knapperig bruin.
- Snipper de peterselie, ui en knoflook en wok deze kort totdat ze glazig zijn. Meng dit met de mosselen en doe er de verse bieslook over.
- Voeg optioneel ½ gesnipperde rode en ½ gesnipperde groene paprika en 150 gram gesneden champignons toe aan het mosselmengsel.
- Zet ondertussen aliolisaus en partjes vers gesneden citroen klaar.
- Serveer het mosselmengsel als juttersmaaltje en geniet van de heerlijke smaak.