Hartige prei-wortel-ui-kaas-gehakt strudel a la calzone

Hartige prei-wortel-ui-kaas-gehakt strudel a la calzone

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke hartige prei-wortel-ui-kaas-gehakt strudel. Met de krokante bladerdeeg en de smaken van groenten, kaas en kruiden maakt dit recept een onvergetelijk gerecht. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius voor ongeveer 30 minuten tot het mooi bruin is.

45 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige prei-wortel-ui-kaas-gehakt strudel a la calzone op tafel.

  1. Snijd wortels in julienne reepjes, prei in dunne halve ringen en ui fijn. Rul het gehakt in een koekenpan met olijfolie.
  2. Voeg prei en ui toe en bak mee tot het glazig wordt. Voeg daarna de wortels toe en bak nog even mee.
  3. Blus het mengsel af met een beetje witte wijn en enkele scheuten groentebouillon. Kruid met zout, peper, tijm en majoraan. Laat inkoken tot het vocht bijna is verdampt. Laat het mengsel afkoelen tot het koud is.
  4. Rol het bladerdeeg uit en verdeel het afgekoelde mengsel eroverheen. Voeg de kaas toe en rol het deeg op. Druk de uiteinden aan, zodat het niet gaat lekken.
  5. Leg het vochtige deeg op een bakplaat met bakpapier en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius voor ongeveer 30 minuten tot het mooi bruin is.
  6. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza