Coq au riesling (gestoofde kip in riesling)

Coq au riesling (gestoofde kip in riesling)

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de heerlijke smaken van deze eenvoudige, maar erg lekkere maaltijd! Coq au riesling, gestoofde kip in riesling. Met prei, oesterzwammen, spekblokjes, en laurierblaadjes. Breng op smaak met zout en peper en voeg dille toe voor wat extra smaak. Serveer met bijgerecht en takje rozemarijn.

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Coq au riesling (gestoofde kip in riesling) op tafel.

  1. Neem een goede braad- of stoofpan en doe de olijfolie erin.
  2. Zet de gesneden prei aan met knoflook, de oesterzwammen, spekblokjes en de laurierblaadjes.
  3. Voeg de kip toe en bak het rondom even bruin.
  4. Voeg de fles Riesling, de (witte) wijn toe en breng op smaak met zout en peper.
  5. Breng het geheel aan de kook en laat een uurtje pruttelen totdat de kip gaar is.
  6. Leg de kip met de groente, paddenstoelen en gesnipperde dille op een bord.
  7. Voeg het bijgerecht toe en voeg het takje rozemarijn toe.
  8. Geniet van de heerlijke smaken van deze eenvoudige, maar erg lekkere maaltijd!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte