Banaan in filodeeg met chocolade

Banaan in filodeeg met chocolade

Smulweb imageSmulweb

Een zoet tussendoortje: bananen gehuld in filodeeg met honing en sesamzaad in de pan gebakken tot goudbruin. Serveer met warme chocoladesaus.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Banaan in filodeeg met chocolade op tafel.

  1. Haal het filodeeg 10 minuten voor gebruik uit de koelkast.
  2. Roer de honing en het sesamzaad door elkaar en besmeer de bananen met dit mengsel.
  3. Neem twee filodeeg vellen en bestrijk deze met boter en leg ze op elkaar.
  4. Leg de banaan in het midden van de vellen, vouw de randen naar binnen en rol ze op.
  5. Bak ze om en om in de hete olie goudbruin.
  6. Serveer de bananen met warme chocoladesaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Banaan Filodeeg Chocolade Chocolade maken