Tiramisu

Tiramisu

Smulweb imageSmulweb

Sponzige lange vingers, frisse mascarponecrème en sterke espresso: dat, lieve mensen, is hoe je perfecte tiramisu maakt. Bestrooi 'm met cacaopoeder voor een aantrekkelijke afwerking. Zet 'm een nachtje in de koelkast voor de ultieme smaaksensatie.

25 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 ml Koffie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tiramisu op tafel.

  1. Scheid de eiwitten van de eierdooiers. Klop de eierdooiers met de suiker en de vanillesuiker tot een romig mengsel. Voeg de mascarpone en de kaneel toe en klop opnieuw.
  2. Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het bovenstaande mengsel.
  3. Drenk de lange vingers in de koffie. Leg een laagje lange vingers op de bodem van 8 glaasjes(je kan het ook in een grote schaal doen). Bedek met een laag mascarpone. Wissel lange vingers en mascarpone af en eindig met een laag mascarpone.
  4. Tot slot bestrooi je de tiramisu met cacao.
  5. Zet de tiramisu in de koelkast tot het moment van serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tiramisu