- 430 g Hak taart & vlaaifruit kersen
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkentjes in de modder taart op tafel.
- Maak van tevoren de varkentjes door ze te boetseren. Doe de slagroom in een pannetje en zet op laag vuur. Blijf roeren tot het net niet kookt.
- Breek ondertussen de reep chocolade in blokjes. Haal het pannetje van het vuur en roer de blokjes chocolade erdoorheen, totdat je een gladde massa hebt. Laat afkoelen en dikker worden, af en toe roeren.
- Snijd het biscuit dat je al hebt gebakken in twee lagen en vul de taart met de gewenste vulling. Hou de taart op een plank, zodat je gemakkelijk de zijkanten kunt afsmeren.
- Breek de KitKats in tweeën en leg ze klaar. Smeer de zijkanten in met het chocolademengsel tot het ongeveer zo dik is als vla, gebruik een spatel of de achterkant van een mes.
- Plak de KitKats tegen de zijkant van de taart. Als ze niet goed blijven plakken, leun ze dan heel lichtjes tegen de taart aan. Bind er snel een lint omheen en zet ze allemaal recht.
- Giet de rest van het chocolademengsel over de taart als het nog net vloeibaar is. Let op dat het niet te dun is, anders loopt het door de KitKats heen.
- Zet de varkentjes in de nog zachte chocolade en zet de taart in de koelkast.