Goulash soep

Goulash soep

Smulweb imageSmulweb

Een goed gevulde Goulash soep met mals rundvlees, spekblokjes en verschillende soorten groenten. Voeg onze geselecteerde kruiden en een klein blikje tomatenpuree toe aan de bouillon en laat de soep 2 uur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

120 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Goulash soep op tafel.

  1. Snij alle groenten in flinke blokken.
  2. Snij het rundvlees in blokken van 3cm.
  3. Verhit de soeppan en bak hierin de spekblokjes en het vlees lichtbruin.
  4. Voeg in etappes de groenten toe en bak deze allemaal, onder voortdurend omscheppen, aan.
  5. Voeg de bouillon en een klein blikje tomatenpuree toe en voeg het water erbij.
  6. Doe dan de resterende kruiden erbij, roer het geheel goed door en laat de soep 2 uur zachtjes koken.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Eventueel kunt u de soep iets binden met een beetje maïzena.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Soep