Mexicaanse ovenschotel uit het studentenhuis

Mexicaanse ovenschotel uit het studentenhuis

Smulweb imageSmulweb

Deze Mexicaanse ovenschotel gevuld met gehakt, rauwe andijvie, tomaten, paprika's, chilisaus, crème fraiche en chips is superlekker. Bak gehakt met ui en paprika en vul een ovenschaal met gehaktmengsel, andijvie, tomaat, sausmengsel, chips en geraspte kaas. Bak het geheel in de oven en geniet van deze studentikoze schotel.

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaanse ovenschotel uit het studentenhuis op tafel.

  1. Bereid de ingrediënten voor: fijnsnijden van andijvie (gebruik eventueel een zak voorgesneden), wassen en in schijven snijden van tomaten, wassen en in reepjes snijden van paprika's, pellen en in halve ringen snijden van uien, en mengen van chilisaus met de crème fraiche.
  2. Bak het gehakt rul, voeg hier fijngesneden ui en paprika bij.
  3. Vul een ovenschaal als volgt: a. helft van de tortillachips b. gehaktmengsel c. rauwe andijvie d. plakjes tomaat e. sausmengsel f. tweede laag chips g. geraspte kaas
  4. Bak in de oven gedurende +/- 25 minuten op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel