Thaise groene kipcurry van de kookles in thailand

Thaise groene kipcurry van de kookles in thailand

Smulweb imageSmulweb

Waanden we ons even in Thailand! Deze Thaise groene kipcurry is onweerstaanbaar lekker. Met kokosmelk, kaffir limoenblaadjes, aubergine en basilicum. De pepers en vissaus maken de curry extra pittig. Serveer met rijst en komkommer.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 1 Limoenblaadje
  • 150 ml Water
  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise groene kipcurry van de kookles in thailand op tafel.

  1. Bak de currypasta in arachideolie.
  2. Voeg de kokosmelk toe.
  3. Voeg de kip en de kaffir limoenblaadjes toe.
  4. Voeg even later de suiker en de vissaus toe.
  5. Voeg de aubergines toe.
  6. Als het vlees gaar is, voeg de basilicum en de gesneden peper toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden