Heerlijke kiptaart met perzikken en kruidenkaas

Heerlijke kiptaart met perzikken en kruidenkaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke kiptaart met perzikken en kruidenkaas in een krokant bladerdeegjasje. De nauwkeurig geselecteerde ingrediënten en het verrukkelijke resultaat zorgen gegarandeerd voor blijvers aan tafel. Met eetlust beginnen? Het kan!

60 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijke kiptaart met perzikken en kruidenkaas op tafel.

  1. Verwarm de oven 15 min voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem en wanden met bladerdeeg.
  2. Pel de uien en snipper ze. Snijd de kipfilet fijn en de perziken in schijfjes.
  3. Laat de kipfilet minstens 1 uur marineren in de ketjapmarinade.
  4. Fruit de uien glazig in een beetje olijfolie. Voeg de kip met een scheut van de marinade toe aan de uien en bak mee totdat een groot deel van de marinade verdampt is.
  5. Schep het kipmengsel in de ovenschaal. Leg perzikschijfjes erbovenop en verkruimel de roomkaas eroverheen.
  6. Dek het gerecht af met bladerdeeg en prik enkele gaatjes in het deeg.
  7. Bak het gerecht 30-40 minuten in de oven op 200 graden.
  8. EET SMAKELIJK!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas