Pittig geroosterde rode paprika hummus

Pittig geroosterde rode paprika hummus

Smulweb imageSmulweb

Pittig geroosterde rode paprika hummus is een feestelijke variatie op klassieke hummus. De combinatie van kikkererwten, rode paprika's, citroensap, tahini, knoflook, komijn en cayenne maakt deze hummus extra smeuïg en vol van smaak. Serveer met verse groenten!

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittig geroosterde rode paprika hummus op tafel.

  1. Pureer de kikkererwten, rode paprika's, citroensap, tahini, knoflook, komijn, cayenne en zout in een blender of foodprocessor. Pulseer tot het mengsel tamelijk smeuïg en een beetje luchtig is. Schraap tussen het pulseren door het mengsel van de zijkanten.
  2. Schep het mengsel over in een serveerkom.
  3. Zet de serveerkom minstens 1 uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika