Witloftaart met gerookte kip

Witloftaart met gerookte kip

Smulweb imageSmulweb

Krokante witloftaart gevuld met gerookte kip, ui, selderij en Finesse. Bestrooi de witloftaart met kaas en bak het in 30 minuten goudbruin in de oven. Een heerlijk hartig gerecht waar je van geniet bij elke hap.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Witloftaart met gerookte kip op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Ontdooi bladerdeeg. Trek de bladerdeeg iets uit elkaar en bekleed hiermee de ovenschaal. Prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
  2. Snijd de uien fijn en fruit deze in een eetlepel olijfolie.
  3. Snijd de selderij, het witlof en de kipfilet fijn. Meng dit samen met de gebakken ui in een kom en vul de ovenschaal ermee.
  4. Klop de eieren los met de peper, zout en nootmuskaat. Voeg de Finesse toe en klop nog even door. Giet dit mengsel over de groente-kip mix.
  5. Bestrooi de taart met de kaas.
  6. Bak de taart af in 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte