Gegrilde sliptong met avocado-citroencreme

Gegrilde sliptong met avocado-citroencreme

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde sliptong met avocado-citroencrème is een heerlijk zomers gerecht dat boordevol smaak zit! Het is snel en gemakkelijk om te maken, ideaal voor een spontane barbecue of een romantisch diner. De citroen-avocadosaus maakt het gerecht helemaal af!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado
  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gegrilde sliptong met avocado-citroencreme op tafel.

  1. Verwarm de grill voor of gebruik een grillpan.
  2. Spoel de sliptongen af onder koud water en dep ze droog.
  3. Bestrijk de sliptong met olie en strooi er peper en zout over.
  4. Leg de vis op het rooster. Schuif het grillrooster minimaal 6 cm onder het grillelement en grill de tong gedurende 3 minuten.
  5. Keer de vis voorzichtig om en grill de andere kant.
  6. Halveer de avocado voor de saus, verwijder de pit en de schil en pureer het vruchtvlees met citroensap.
  7. Meng alle andere ingrediënten erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe.
  8. Presenteer de saus bij de gegrilde sliptong.
eet smakelijk