Gerookte zalm

Gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Gerookte Zalm op een bedje van frisse komkommer, citroen crème fraîche en bieslook. Een heerlijk fris en simpel voorgerecht in no-time op tafel.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gerookte zalm op tafel.

  1. Zet een mooie schaal klaar waarop je het gerecht wilt serveren.
  2. Was de komkommer en maak met een dunschiller lange slierten van het vel en het vruchtvlees van de komkommer, niet van het zaad.
  3. Rasp de schil van een halve citroen en zet dit even apart.
  4. Leg de zalm op het bord en leg de slierten komkommer over de zalm. Hussel het een beetje, zodat alles goed vermengd is.
  5. Maak een dressing van de crème fraîche, wat citroensap en zout.
  6. Giet de dressing over de zalm en de komkommer. Doe er peper uit de molen en citroenrasp over.
  7. Knip de bieslook er tenslotte boven.
eet smakelijk