Mini paprika gevuld met feta gedroogde tomaten en pijnboompitten

Mini paprika gevuld met feta gedroogde tomaten en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Mini paprika's gevuld met feta, gedroogde tomaten, pesto, tijmblaadjes en kappertjes. Bestrooi met pijnboompitten en geraspte kaas en bak 10-12 minuten tot de kaas goudbruin is. Perfect als borrelhapje of voorgerecht.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Snack paprika

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Mini paprika gevuld met feta gedroogde tomaten en pijnboompitten op tafel.

  1. Snij de paprika's in de lengte doormidden. Verwijder eventuele pitjes en het steeltje.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Snij de gedroogde tomaten in superkleine stukjes.
  4. Maak de feta kaas fijn met een vork.
  5. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
  6. Roer de feta, gedroogde tomaten, pesto, tijmblaadjes en kappertjes door elkaar. Maak op smaak met peper.
  7. Vul de paprika's hiermee en zet de paprika's naast elkaar in een ovenschaal.
  8. Bestrooi de paprika's met de pijnboompitten en geraspte kaas.
  9. Bak de paprika's plm. 10-12 minuten tot de kaas een goudbruine kleur heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika