Frambozen-cantuccini trifle in een glaasje

Frambozen-cantuccini trifle in een glaasje

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke frambozen-cantuccini trifle waar je niet vanaf kan blijven. Lagen cantuccini, (bevroren) frambozen en een zalig mengsel van mascarpone, kwark, vanillesuiker en lemon curd worden afgemaakt met likeur, frambozen en wat verse munt of citroenmelisse.

15 min bereiden

ontbijt

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Frambozen-cantuccini trifle in een glaasje op tafel.

  1. Als je diepvries frambozen gebruikt, laat deze dan niet ontdooien.
  2. Klop de mascarpone, lemon curd, kwark, vanillesuiker en basterdsuiker door elkaar.
  3. Verkruimel de cantuccini grof. Doe onderin het glas een laagje verkruimelde cantuccini. Sprenkel hier wat likeur overheen. Voeg dan wat (bevroren) frambozen toe (houd wat frambozen apart voor de garnering).
  4. Voeg hierop wat van het mascarponemengsel toe. Herhaal deze stappen nog een keer.
  5. Garneer met frambozen en eventueel een muntblaadje of citroenmelisse.
  6. Plaats de glazen ongeveer 2 uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts