- 200 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Mexicaanse tortillataart op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Hak de ui en knoflook fijn. Snijd de tomaten en paprika in kleine stukjes. Hak de jalapeño fijn. Snijd de koriander fijn. Bak het gehakt rul, voeg de knoflook en de ui toe en laat dit eventjes sudderen.
- Doe de tomaten en de paprika erbij en laat het 10 minuten sudderen zodat het een saus wordt. Voeg dan de jalapeño, de maïs en de fajita kruiden toe en laat het mengsel wat inkoken.
- Vul een springvorm met een tortilla. Leg daarop een schep van de saus. Smeer een tortilla in met zure room en leg deze met de kant van de zure room op de saus. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Smeer de bovenste tortilla in met zure room en bestrooi met geraspte kaas. Bak de taart voor 25-30 minuten.