Bloemkool anders romige ovenschotel 3 kazen

Bloemkool anders romige ovenschotel 3 kazen

Smulweb imageSmulweb

Verras jezelf en je gasten met deze verrukkelijke, romige ovenschotel van bloemkool, aardappel, bacon en drie soorten kazen. De 3 kazen zijn onder andere: zure room, roomkaas en Parmezaanse kaas. Serveer als lekker bijgerecht.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bloemkool anders romige ovenschotel 3 kazen op tafel.

  1. Blancheer bloemkoolroosjes en aardappels 10 minuten in kokend water. Laat ze uitlekken en stop ze in de blender. Maak er grove pasta van.
  2. Bak plakjes bacon in olijfolie tot ze knapperig zijn.
  3. Meng in de blender bij de bloemkool en de aardappel de roomkaas, zure room, ui, Parmezaan en de bacon.
  4. Vet een ovenschaaltje in met wat olijfolie (of margarine). Doe de pasta erin, strijk glad en garneer met extra belegen kaas.
  5. Zet het schaaltje in een voorverwarmde oven op 180 graden en bak het in 30 minuten af tot het heet is en begint te bubbelen.
  6. Serveer als lekker bijgerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Bloemkool ovenschotel