Kerrie courgette

Kerrie courgette

Smulweb imageSmulweb

Een Indiaas geïnspireerde vegan kerrie courgette met garam masala. Fruit ui, knoflook en rode peper zacht aan en voeg de droge specerijen toe, daarna eenvoudigweg tomaten en courgette nog even meebakken. Voeg bouillon erbij en smoor tot gaar. Strooi als finishing touch nog wat garam masala over het gerecht.

25 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kerrie courgette op tafel.

  1. Fruit ui, knoflook en rode peper aan tot zacht.
  2. Voeg de droge specerijen erbij en bak tot de geuren vrijkomen.
  3. Voeg tomaten erbij en bak even mee.
  4. Voeg plakjes courgette erbij en bak door te mengen tot alle plakjes courgette met specerijen is bedekt.
  5. Voeg groentebouillon erbij en meng door.
  6. Smoor groenten gaar met deksel op pan.
  7. Doe courgette in serveerschaal en strooi er wat garam masala over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Courgette