Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Chocolat chip cookies op tafel.
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng in een kom de bloem met het bakpoeder en het zout.
- Klop in een grotere kom de boter met de kristalsuiker, bruine basterdsuiker en het vanille-extract tot het romig is.
- Voeg dan één voor één de eieren toe en klop goed door na elk ei.
- Voeg dan het bloemmengsel in porties toe.
- Als laatste gaan de chocoladestukjes erdoor.
- Schep met een lepel hoopjes deeg op het bakpapier, niet te dicht op elkaar want ze lopen nog wat uit.
- Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de koekjes 8 tot 11 minuten of tot ze mooi goudbruin zijn.
- Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes 2 tot 3 minuten afkoelen en wat opstijven en leg ze dan op een taartrooster om verder af te koelen.