Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham

Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham

Smulweb imageSmulweb

Gehaktrolletjes met een verrassing binnenin. Het gehakt is gekruid met peper, zout en nootmuskaat en gevuld met reepjes kaas. De rolletjes zijn ingepakt met rauwe ham en langzaam gebakken tot ze gaar zijn. Lekker om te serveren bij bijvoorbeeld pasta of aardappeltjes.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktrolletjes gevuld met kaas en gewikkeld in rauwe ham op tafel.

  1. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in kleine stukjes.
  2. Kruid het gehakt met peper, zout en nootmuskaat (of kruiden naar keuze).
  3. Neem steeds een deel gehakt. Druk het iets plat en leg er een reepje kaas op. Druk het gehakt goed om de kaas. Rol het gehakt in een plak rauwe ham. Zorg ervoor dat ook de uiteinden goed ingepakt zijn, anders loopt de kaas eruit.
  4. Bak de rolletjes langzaam om en om in de koekenpan tot ze gaar zijn. Afhankelijk van de grootte duurt dit ongeveer 10-15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees