Beenham gemarineerd in wijn en (ook voor de slowcooker)

Beenham gemarineerd in wijn en (ook voor de slowcooker)

Smulweb imageSmulweb

Beenham gemarineerd in wijn en mosterd. Bak de beenham snel aan en kook het verder in de slowcooker met wijn, laurier, takjes tijm, port en honing. Gaar het daarna een nachtje in de vloeistof. Bak de beenham opnieuw rondom in olie, voeg de marinade weer toe om het op laag vuur verder te garen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 takjes Tijm (takje)
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Beenham gemarineerd in wijn en (ook voor de slowcooker) op tafel.

  1. Smeer de beenham in met peper, zout en doe er dun mosterd op.
  2. Verhit de olie. Bak de beenham snel aan alle zijden aan.
  3. Doe de wijn, port, laurier, takjes tijm en honing in de slowcooker of ovenschaal. Leg de beenham hierin.
  4. Volg verder de gebruiksaanwijzing:
  5. Gebruiksaanwijzing oven: oven voorverwarmen op 200 graden. Zet de beenham gedurende ongeveer 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  6. Gebruiksaanwijzing slowcooker: 1/2 uur op vol vermogen, daarna 4 uur slow.
  7. Beenham een nachtje marineren in de vloeistof. Haal het uit de marinade. Bak de beenham rondom in de olie. Voeg de marinade weer toe en laat het op laag vuur gaar worden, waarbij je af en toe moet keren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees