- 2 takjes Tijm (takje)
- 1 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Beenham gemarineerd in wijn en (ook voor de slowcooker) op tafel.
- Smeer de beenham in met peper, zout en doe er dun mosterd op.
- Verhit de olie. Bak de beenham snel aan alle zijden aan.
- Doe de wijn, port, laurier, takjes tijm en honing in de slowcooker of ovenschaal. Leg de beenham hierin.
- Volg verder de gebruiksaanwijzing:
- Gebruiksaanwijzing oven: oven voorverwarmen op 200 graden. Zet de beenham gedurende ongeveer 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Gebruiksaanwijzing slowcooker: 1/2 uur op vol vermogen, daarna 4 uur slow.
- Beenham een nachtje marineren in de vloeistof. Haal het uit de marinade. Bak de beenham rondom in de olie. Voeg de marinade weer toe en laat het op laag vuur gaar worden, waarbij je af en toe moet keren.