Kofta a la paleo

Kofta a la paleo

Smulweb imageSmulweb

Probeer onze Kofta a la paleo! Gehaktballetjes van rundvlees met kruiden, knoflook, amandelmeel en eieren. Fruite daarbij paprika, courgette en ui en voeg tomatenblokjes toe met honing en wokgroenten. Een gerecht dat gastronomicalco lekker is en past bij paleo!

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 0.4 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kofta a la paleo op tafel.

  1. Draai gehaktballetjes met de kruiden, knoflook, peper en zout, amandelmeel en eieren. Maak ze ter grootte van een pingpongbal.
  2. Snijd de groenten, ui, courgette en paprika, en houdt ze beetje grof.
  3. Verwarm kokosolie in een pan en bak hierin de gehaktballetjes gedurende 5 minuten tot ze lichtbruin zijn. Haal ze uit de pan zodra ze beetje gebruind zijn.
  4. In dezelfde pan fruit je de ui, courgette, paprika en knoflook totdat ze een beetje bruin geworden zijn. Voeg daarna de wokgroenten toe en bak ze kort mee.
  5. Voeg de tomatenblokjes, de rest van de kruiden en honing toe en laat alles 20 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Voeg de gehaktballetjes toe en laat ze nog 15 minuten meekoken. Proef tussendoor en voeg eventueel extra kruiden of zout toe naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees