Bruschetta met tomaatbasilicum en parmaham

Bruschetta met tomaatbasilicum en parmaham

Smulweb imageSmulweb

Bruschetta met tomaatbasilicum en parmaham. Lekker als antipasto of voor bij de borrel. Rooster het brood en bestrijk het met olijfolie en knoflook. Schep de tomaatjes goed door de basilicum, suiker, zout, peper en olijfolie en verdeel het over de bruschetta's. Leg er een mooie plak parmaham op.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bruschetta met tomaatbasilicum en parmaham op tafel.

  1. Bestrijk de plakken brood aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie.
  2. Rooster het brood in een grillpan of onder de ovengrill aan beide kanten goudbruin.
  3. Strijk met de snijvlakken van het teentje knoflook over het warme brood.
  4. Schep de tomaatjes goed door de basilicum, suiker, zout, peper en de rest van de olijfolie.
  5. Verdeel de tomatenmix over de bruschetta's en leg er een mooie plak parmaham op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Vlees Bruschetta