- 2 el Shaohsing rijstwijn
- 125 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Chau ngau yuk rundvlees met paddenstoelen en uien op tafel.
- Snijd rundvlees in reepjes en vermeng met de marinade. Laat het een half uur afgedekt staan zodat de smaken in het vlees kunnen trekken.
- Verdun de oestersaus met water en sesamolie. Niet uitschieten met sesamolie want dat is erg sterk spul. Hou dit mengsel even apart.
- Verhit arachideolie in de wok op hoog vuur. Wok uien en knoflook ongeveer een minuut.
- Voeg shiitakes of champignons toe en wok nog een minuutje mee.
- Voeg het gemarineerde rundvlees toe en wok op hoog vuur ongeveer 2 minuten mee zodat het mals blijft.
- Voeg het (oester)sausje en lente-uitjes toe en wok nog een minuutje samen.
- Serveer warm op gekookte jasmijnrijst en smullen maar.