Pasta speciaal

Pasta speciaal

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle pasta speciaal met broccoli, paprika, spekjes en champignons. Het gehakt is gekruid met tomatencoulis, zout, peper, chili, paprikapoeder, tijm en ansjovis. Heerlijk om te serveren met een frisse salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta speciaal op tafel.

  1. Schil de broccoli en snijd deze in roosjes, snijd ook de stronk in plakjes. Ontdoe de paprika van zaadlijsten en snijd deze in grove stukken. Hak de knoflook fijn. Borstel de kastanje champignons schoon en snijd deze in plakjes. Snijd de lelijke slierten van de bosui af en snijd deze in grove stukken.
  2. Blancheer de broccoli gedurende 3 minuten. Kook de pasta volgens het recept. Bak de spekjes uit.
  3. Roerbak in een hete wokolie gedurende 5-10 minuten de paprika, champignons, knoflook, lenteui en blancheerde broccoli.
  4. Bak in een andere pan het gehakt rul en voeg de tomatencoulis, zout, peper, chili, paprikapoeder, tijm en ansjovis toe. Laat alles 20 minuten pruttelen.
  5. Roer de pasta, groenten en spekjes door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta