Makreelquiche met paprika

Makreelquiche met paprika

Smulweb imageSmulweb

Deze makreelquiche met paprika maak je eenvoudig zelf. De quiche is gevuld met makreel, paprika en kaas en op smaak gebracht met tijm en andere smaakvolle ingrediënten. Lekker als lunch of hoofdgerecht.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Makreelquiche met paprika op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Bekleed een ingevette quiche- of taartvorm met de deegplakjes.
  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de paprikareepjes gedurende 5 minuten.
  4. Maak intussen de makreel schoon en verdeel in stukjes.
  5. Klop de eieren los met de slagroom, kaas, tijm en zout en peper naar smaak.
  6. Verdeel de helft van de paprika en de makreel op de deegbodem. Schenk de helft van het ei-kaasmengsel over.
  7. Verdeel de rest van de paprika en de makreel over de quiche en schenk tenslotte de rest van het ei-kaasmengsel erover.
  8. Bak de quiche in de voorverwarmde oven gedurende 35-40 minuten totdat deze goudbruin en gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika