Nicaraguaanse krabsoep

Nicaraguaanse krabsoep

Smulweb imageSmulweb

Deze Nicaraguaanse krabsoep is een heerlijke soep van krabvlees of surimisticks met groenten en garnalen en verse peterselie. De combinatie van visbouillon en koffiemelk geeft deze soep een unieke en heerlijke smaak.

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Nicaraguaanse krabsoep op tafel.

  1. Haal het krabvlees uit elkaar of snijd de surimisticks in dunne reepjes.
  2. Doe de boter in een pan en fruit hierin de in stukjes gesneden ui glazig.
  3. Voeg de in reepjes gesneden paprika en uitgeperste knoflook toe en fruit deze nog 5 minuten mee.
  4. Voeg de visbouillon en koffiemelk toe.
  5. Voeg het krabvlees of surimisticks toe en maak op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper en kook dit gedurende 5 minuten.
  6. Voeg de garnalen en peterselie toe en laat nog een paar minuten doorkoken tot de garnalen gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep