Appelflap speciaal

Appelflap speciaal

Smulweb imageSmulweb

Deze appelflap speciaal is heerlijk tijdens het ontbijt of de lunch. Bladerdeeg gevuld met appelstukjes die zijn bestrooid met suiker en kaneel. Snel klaar en bijzonder lekker!

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Appelflap speciaal op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg een laag bakpapier op de bakplaat.
  2. Leg de stukken bladerdeeg op de bakplaat met voldoende tussenruimte (2cm).
  3. Meng het eigeel en eiwit in een kommetje en verspreid het over het bladerdeeg.
  4. Schil en snijd de appel in reepjes (julienne). Leg de appelstukjes op het bladerdeeg zodat er in het midden een kleine cirkel ontstaat.
  5. Strooi suiker en kaneel over de appelflappen.
  6. Bak de appelflappen in 10 minuten goudbruin in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Kruiden Bladerdeeg Appel Gebak Appelflappen