Gerookte zalm met dille in bladerdeeg (top snack)

Gerookte zalm met dille in bladerdeeg (top snack)

Smulweb imageSmulweb

Serveer deze gerookte zalm met dille in bladerdeeg als top snack. Rol het bladerdeeg stevig op, besmeer het met roomkaas, verdeel het met gerookte zalm en verse dille, snijd in plakjes van 1 cm en bestrijk met geklutst ei. Bak gedurende ongeveer 22 minuten, laat afkoelen en serveer. Bon appétit!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gerookte zalm met dille in bladerdeeg (top snack) op tafel.

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Rol het diepvries bladerdeeg uit en laat het ontdooien. Bestrijk het met roomkaas. Verdeel de gerookte zalm erover (niet te dik). Hak de verse dille fijn en strooi het over de zalm. Rol het deeg nu stevig op.
  2. Neem een scherp mes en snijd de rol in plakjes van 1 cm dikte. Leg ze op een bakplaat met bakpapier om plakken te voorkomen.
  3. Bestrijk de plakjes met geklutst ei, zodat ze een mooie bruine kleur krijgen tijdens het bakken.
  4. Zet de bakplaat in de oven en bak de plakjes gedurende ongeveer 22 minuten gaar en bruin.
  5. Laat de zalmpakketjes op een schaal afkoelen en serveer ze. Geniet ervan!
eet smakelijk