Gehakt wellington

Gehakt wellington

Smulweb imageSmulweb

Gehakt Wellington, een echte showstopper op de eettafel. Bak krokante bladerdeeg met een laag ham gevuld met gehaktballen en gekookt ei. Bak in de oven en je hebt heerlijke en feestelijke gerecht.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gehakt wellington op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 210C. Kook 4 eieren in 8 minuten hard. Pel de eieren.
  2. Leg de deegplakjes op het bakpapier en prik ze regelmatig in met een vork. Leg in het midden van het deeg een plakje ham
  3. laat de rand vrij.
  4. Druk 1/4 van het gehakt tussen 2 plakjes vershoudfolie plat. Verwijder de bovenste folie en leg er 1 ei op. Druk het gehakt om het ei. Maak zo nog 3 gehaktballen.
  5. Leg de gehaktballen op de ham. Vouw het deeg rond de gehaktbal en druk de punten boven op elkaar.
  6. Klop het laatste ei los en bestrijk het deeg ermee. Bak de gehakt-Wellingtons in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees