- 125 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Chinese omelet ( foe yong hai ) met roerbak groenten op tafel.
- Verhit een eetlepel olie in een koekenpan. Bak de champignons en voeg later de roerbakmix en de hamblokjes toe. Leg alles even in een schaaltje of op een bordje.
- Klop de eieren met peper, zout, ketjap asin en wat melk los in een kom. Maak de keuze voor 1 of 4 omeletjes.
- Verhit de koekenpan weer met een eetlepel olie of boter. Verdeel het ei over de pan en bak op middelhoog vuur. Verdeel de groenten erover en doe even een deksel op de pan. Klap daarna de omelet dubbel.
- Vermeng alle ingrediënten, behalve de gebakken uitjes en maizena, in een pannetje. Laat het al roerend even aan de kook komen.
- Breng het op de juiste dikte en voeg als laatste, net voor het serveren, de gebakken uitjes toe.
- Smul ze!!