Teriyaki zalm

Teriyaki zalm

Smulweb imageSmulweb

Zalm die juist gaar is en bedekt is met met teriyaki-saus, geserveerd met paksoi, paprika en Go-Tan noedels. Een simpel en snel te maken gerecht om van te genieten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Teriyaki zalm op tafel.

  1. Marineer de zalm in 1 el Go-Tan Wokolie en Original Wok Teriyaki gedurende 10 minuten.
  2. Verhit een wok en bak de zalm aan beide zijden*. Laat vervolgens op zacht vuur 5 minuten nagaren.
  3. Verhit ondertussen 1 el Go-Tan Wokolie in een wok. Roerbak de paprika en paksoi tot deze beginnen te bruinen (ca. 4 min).
  4. Bereid de Go-Tan Noedels volgens de bereidingswijze.
  5. Leg op elk bord een zalmfilet en een struikje paksoi met paprika.
  6. Serveer samen met de noedels. *Note: "zijkanten" would be correct in this context, but "zijden" is more commonly used in Dutch.
eet smakelijk