Ovenschotel aubergine met feta en tomaat

Ovenschotel aubergine met feta en tomaat

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijke ovenschotel van aubergine, tomaat, lente-ui, knoflook en feta. Overgoten met een lekkere bouillon en gebakken in de oven. De perfecte vegetarische maaltijd waar iedereen van zal smullen!

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ovenschotel aubergine met feta en tomaat op tafel.

  1. Was de aubergine en snijd deze in dikke plakken. Snijd de lente-ui in reepjes, de tomaten in partjes, hak de knoflook grof en snijd de plak feta in blokjes.
  2. Neem een ovenschaaltje en leg hierin de aubergine plakken. Bestrooi met peper en zout. Leg daarna de tomatenpartjes, knoflook, lente ui en feta blokjes erop. Bestrooi opnieuw met peper en zout.
  3. Meng het bouillonpoeder met warm water in een beker en voeg toe aan het geheel. Zo krijg je een lekkere saus.
  4. Besprenkel de bovenkant met olijfolie en zet de ovenschaal in een voorverwarmde heteluchtoven op 180 graden. Bak het geheel in ongeveer 35-40 minuten mooi gaar.
  5. Serveer de ovenschotel en geniet van de heerlijke geur en smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Groente Aubergine