Thaise zeevruchtencurry boordevol groenten

Thaise zeevruchtencurry boordevol groenten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Thaise zeevruchtencurry boordevol groenten en op smaak gebracht met kokosmelk, currypasta, koriander en knoflook. Met garnalen, inktvis en vis is dit een smaakvol gerecht dat je niet mag missen. Voeg naar wens hete peper toe voor extra pit.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 150 g Sugarsnaps

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise zeevruchtencurry boordevol groenten op tafel.

  1. Haal sugar snaps af en blancheer ze. Was en snijd groenten fijn. Snijd knoflook en peper fijn.
  2. Verhit olie in een wok en fruit hierin de knoflook en peper – let op dat het niet verbrandt. Giet er de kokosmelk bij en roer de currypasta erdoor.
  3. Voeg eerst de uien, paprika en kool toe. Voeg daarna de limoenblaadjes en visssaus toe.
  4. Voeg de sugar snaps en shi-takes toe en zorg ervoor dat de groenten knapperig blijven.
  5. Voeg de garnalen, inktvis en vis toe en roerbak het geheel nog ongeveer 10 minuten.
  6. Voeg als laatste de koriander toe en houd eventueel nog wat over voor de garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Zuivel