Heerlijk en snel baileys chocolademousse

Heerlijk en snel baileys chocolademousse

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke en makkelijke baileys chocolademousse. Romig en vol van smaak. Perfect als dessert na een heerlijk diner. Maak het de dag van te voren zodat het kan opstijven in de koelkast. Geniet ervan!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Heerlijk en snel baileys chocolademousse op tafel.

  1. Verwarm 100 ml slagroom (niet koken dus!).
  2. Smelt chocolade in de warme slagroom zachtjes onder voortdurend roeren.
  3. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Roer Baileys erdoor.
  4. Klop de overgebleven 100 ml slagroom half stijf.
  5. Spatel voorzichtig de slagroom door de afgekoelde chocoladeroom.
  6. Verdeel het mengsel over de glazen.
  7. Zet de glazen - liefst een nacht - in de koelkast en laat ze opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts