- 275 g Pittige rookworst
- 100 g Komijnekaas 20+
- 2 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Smakelijke hutspotschotel met kaas en rookworst op tafel.
- Pel de uien en snijd ze in partjes. Schil de wortels, halveer ze in de lengte en snijd ze in plakjes van 1 cm dik. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken.
- Doe de aardappelen, uien en wortels in een grote pan en voeg 5 cm water en zout naar smaak toe. Breng alles, met de deksel op de pan, aan de kook en kook in 20-25 minuten gaar.
- Verwarm de oven voor tot 225 C.
- Giet de aardappelen en de groenten af maar laat 1 cm van het kookvocht in de pan zitten. Prak de aardappelen grof door de groenten en schep ze in de ovenschaal. Snijd de worst in plakjes en verdeel ze over de hutspot.
- Strooi de kaas erover. Laat het gerecht in de voorverwarmde oven in 10 minuten gratineren.
- Garneer met de bieslook.